BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – DOSAR PENAL LA OS VIȘEU: Cele prezentate de noi într-un articol fac obiectul unui dosar penal pentru infracțiuni de delapidare, fals intelectual și uz de fals!!!

Urmare a apariției în mediul on-line a articolului dumneavoastră de presă intitulat ”EXCLUSIV-DOCUMENTE EXPLOZIVE- OS VIȘEU ÎNTR-UN IMENS SCANDAL: AR FI PLANTAT PUIEȚI DE REGENERARE DOAR PE HÂRTIE: BANII PENTRU PLATA MUNCITORI AU FOST FURAȚI DIN SEIF ANUL TRECUT”, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele:

Aspectele semnalate în articolul de presă fac obiectul unui dosar penal, instrumentat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, faptă prevăzută și pedepsită de art. 295 din Codul Penal, fals intelectual, faptă prevăzută și pedepsită de art. 321 din Codul Penal și uz de fals, faptă prevăzută și pedepsită de art. 323 din Codul Penal.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Percheziții domiciliare efectuate de polițiștii din Tăuții Măgherăuș

Redactie

HAOS ÎN MARAMUREȘ: 15 comune, un municipiu și două orașe au trecut de pragul de 3 la o mie de locuitori infectați. Carantină pe HÂRTIE la Groși și Satu Nou de Jos (VIDEO)

Vasile Dale

O tânără din Belgia a făcut insolaţie pe Creasta Cocoşului. Au intervenit salvamontiştii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.