BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: Câinele unui localnic din Lăpuș ar fi fost împușcat de un vecin. Polițiștii au deschis dosar penal

Incident grav astăzi dimineață în comuna Lăpuș. Proprietarul unui câine a sunat la 112 după ce a auzit un zgomot puternic și imediat cîinele sângera abundent. Conform martorilor la fața locului au venit polițiștii și jandarmii. Suspectul a fost identificat doar că acesta a negat totul. În autoturismul lui a fost găsit un pistol. Câinele a fost dus la Cabinet Veterinar din Baia Mare pentru a primi îngrijiri medicale. Pierduse mult sânge, susțin cititorii noștri.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 03 februarie a.c., la ora 09.21, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat din Lăpuș cu privire la faptul că i-a fost rănit câinele.

Deplasați la fața locului polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 32 de ani din Lăpuș, care a relatat faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi auzit un zgomot puternic, iar ulterior, ar fi observat câinele său sângerând în zona stomacului.

Polițiștii au efectuat cercetare la fața locului, fiind identificat și un tânăr de 31 de ani din comună, bănuit că ar fi împușcat câinele cu un pistol de tip airsoft. Pistolul a fost ridicat în vederea efectuării expertizei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt și a împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunilor de rănirea sau schingiuirea animalelor , faptă prevăzută și pedepsită de art. 25 alin. 1 lit. e din Legea 205/2004, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept , fapte prevăzute și pedepsite de art. 342, alin. 2 și art. 343 alin. 2 din Codul Penal.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE ÎN JUDEŢ: Mai multe accidente din cauza alcoolului la volan

Redactie

Statul a majorat ajutorul de înmormântare. Cât vor primi acum românii

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Exercițiu de intervenție în sistem integrat derulat la Aeroportul Internațional Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.