BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – URMĂRIT DE POLIȚIE: Un băimărean de 22 ani s-a oprit cu mașina într-un morman de zăpadă. A refuzat să iasă din mașina, așa că au venit pompierii

Azi-noapte, un tânăr de 22 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Decebal, dar în ciuda efectuării semnalelor regulamentare de oprire ale polițiștilor, acesta și-a continuat deplasarea pe strada Aleea Filiaturii. Vremea nu a fost de partea lui, așa că a rămas împotmolit în zăpadă, după care acesta s-ar fi blocat în autoturism, fără a răspunde solicitărilor polițiștilor, existând suspiciunea că ar fi fost inconștient.

La fața locului s-a deplasat un echipaj ISU Maramureș în vederea scoaterii tânărului din autoturism. Acesta a fost transportat la spitalul din Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,49 mg/l  alcool pur în aerul expirat.



Ambilor bărbați le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit dosar penal pe numele acestora sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Și tot azi noapte, polițiștii băimăreni au întocmit două dosare penale privind comiterea infracțiunii de conducerea sub infleunța alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 din Codul Penal.

În fapt, unul dintre conducătorii auto a fost interceptat de polițiști în urma unui apel 112 prin care s-a sesizat faptul că există suspiciunea ca acesta să fie sub influența alcoolului. Polițiștii au identificat persoana reclamată, respectiv un bărbat de 48 de ani din Baia Mare, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO – VIDEO / ACTUALIZARE: Incendiu puternic la fosta reprezentanţă auto ROBOT din Baia Mare

Redactie

FOTO: Sighetean băut, la somn pe trotuar în plină stare de urgență

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Supă de carne cu legume și… PENE pentru o mămică de la Secția Născuți Prematuri a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Managerul unității medicale ”a luat foc” și a dispus o anchetă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult