BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO – Călăuză din Maramureş şi trei migranţi din Egipt, reţinuţi la PTF Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare împreună cu lucători din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat ascunşi într-un microbuz trei cetățeni din Egipt, pe care şoferul, un cetățean român, din Maramureş, intenţiona să-i treacă ilegal în Ungaria.

În data de 4 februarie 2022, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de ieșire din România, un cetățean român, în vârstă de 29 de ani din județul Maramureş, la volanul unui microbuz înmatriculat în România.

În urma unui control asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au observat sub bancheta din spate un loc special amenajat, iar în interiorul acestuia au fost descoperiți ascunşi trei bărbați.



Drept urmare, s-a luat măsura conducerii persoanelor descoperite ascunse împreună cu șoferul, la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit faptul că cei trei sunt cetățeni din Egipt, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani.

Maramureşeanul a declarat că intenţiona să-i ajute pe cei în cauză să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu intenţia de a ajunge în vestul Europei.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cei trei cetățeni străini, precum și cu privire la infracțiunea de trafic de migranți pentru şoferul maramureşean.

Te-ar putea interesa si

OPERATIVITATE: Băimărean reţinut de poliţişti la scurt timp de la comiterea unei tâlhării

Vasile Dale

Audit pe tema gestionării deșeurilor din Maramureș, cerut de președintele CJ Ionel Bogdan

Vasile Dale

INUNDATII LA SAPANTA: Gospodarii inundate, Cod galben de vreme severa in mai multe localitati din judet (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult