Sport

O STARE DE SPIRIT: FC Prietenia continuă tradiţia la Ocna Şugatag

Echipa de fotbal FC Prietenia Baia Mare a efectuat tradiționalul cantonament de iarnă la Salina Ocna Șugatag. Acțiunea a fost una reușită, cu reprize combinate de relaxare, recuperare și mult fotbal.

Lotul FC Prietenia care a făcut deplasarea a cuprins jucătorii: Bran Claudiu, Osianu Călin, Gherghel Florin, Lazăr Dan, Buciu Victor, Alin Petrovan, Ștefan Sarca, Gîta Dan, Petre Koniycska, Hotya Cosmin, Fodor Lucian, Piroska Attila, Alexandru Bud, Lang Hardtmuth, Radu Bogdan, Erno Koniycska, Zorel Rus, Adrian Bogdan, Opriș Florin, Viorel Costin și Gut Ioan.

„Ne-am pregătit la munte și aer curat, cu multă zăpadă, noul nostru sezon competițional. Vor fi evenimente organizate în Baia Mare și vom onora invitațiile primite!

Nu îi uităm și pe cei care ne-au făcut sezonul plăcut. Pe lângă cei de la Salina, mulțumim pentru accesul la bazele sportive Primăriei Ocna Șugatag și lui Stavăr Burlibasa.

Au fost zile frumoase la Ocna în care am depănat multe amintiri! Oameni precum Tamaș Coteț – Tomiță, Adi Deac, Bela Alexandru, Doru Samoilă și, în special, Octavian Cioltea – Bunicu sunt OAMENI care vor rămâne în mereu în sufletele și gândurile noastre! Octavian Cioltea, a fost sufletul care ne-a ținut pe toți uniți, prieteni din cele mai diverse medii sociale și profesionale! Celor care nu mai sunt alături de noi, Dumnezeu să le dea odihnă veșnică!”, spun reprezentanţii FC Prietenia Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

POLIŢIŞTI SPORTIVI: OPT POLIŢIŞTI MARAMUREŞENI PARTICIPĂ LA CAMPIONATUL DE ÎNOT AL MAI DE LA TÂRGOVIŞTE

Vasile Dale

CONCURS MASTERS UNGARIA: 11 medalii au cucerit înotătorii Clubului Gold Stars Baia Mare

Vasile Dale

RALIUL ZĂPEZII CAVNIC 2021, 12-14 februarie. Vor participa 125 de echipaje

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.