BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO: Accident rutier pe bd. Republicii. Doi pietoni loviţi de un taximetru pe trecere. Al treilea pieton s-a salvat la timp (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă în Baia Mare, pe str. Republicii, la intersecţia cu str. Vasile Alecsandri. În accident a fost implicat un autoturism, rezultând două persoane rănite. Este vorba de doi angajaţi ai Drusal, care se aflau în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, moment în care au fost loviţi de un taximetru. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, ambulanţa, cei doi fiind transportaţi la spital.

Cel de-al treilea pieton, coleg cu cei doi accidentați, a reușit să se salveze la timp. El practic a sărit din fața mașinii, aruncându-se pe burtă pe șosea. ”Eu am apucat să sar pe burtă, iar pe ceilalți doi i-a luat în plin. Pe unul l-a aruncat în aer, pe celălalt în tufe. Șoferul a oprit. O venit la noi și o vrut să ne șantajeze, că ne dă câte 500 de euro. L-am sunat pe șefu, o venit rapid aici și s-a sunat la poliție. Unul dintre colegi e rău, celălalt e mai bine” ne-a povestit pietonul care a scăpat din accident.

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

         Ieri, 11 februarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier, produs pe strada Vasile Alecsandri din municipiu, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

         La fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un bărbat de 60 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția bulevardului Republicii, ajuns la o trecere pentru pietoni, a surprins și accidentat doi bărbați de 23 și 52 de ani, ambii din Baia Mare, aflați în calitate de pietoni.

         În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi pietoni, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.       

         Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

         În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

L-AȚI VĂZUT? DROZD VASILE-MARIAN a dispărut de la domiciliul din Ruscova. Are telefonul închis – ACTUALIZARE

Redactie

BORȘA: Tânăr ce nu deţine permis, reţinut de poliţişti după ce a fost prins de trei ori într-o săptămână conducând autovehicule

Vasile Dale

VIDEO CAMERĂ BORD: O fetiță a fugit în fața unei mașini din mâinile unui bărbat. Accident evitat la milisecundă

Vasile Dale

1 mesaj

Johnny februarie 11, 2022 at 10:01 pm

Nebunu ăsta era să mă lovească și pe mine, inaint de acest accident. Trebuie verificat pentru droguri și acool

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.