BREAKING NEWSEveniment

FOTO/VIDEO: Convoiul Libertăţii a intrat în Maramureş. Protestatarii, preluaţi de poliţie în Pasul Mesteacăn, pe DN 1C

„Convoiul libertăţii”, varianta românească, a ajuns azi în Maramureş, urmând să străbată marile oraşe şi ajungând la Bucureşti.

Fenomenul „Freedom Convoy – Convoiul Libertăţii” a luat amploare şi în Europa. Asemeni colegilor din Canada, ţara care a inspirat toate aceste acţiuni, şoferii de camioane din Europa alcătuiesc un convoi uriaş de camioane şi TIR-uri pentru a mărşălui prin Europa împotriva vaccinării obligatorii.


„Îi aşteptăm pe toţi: iubitorii de libertate, pe toţi cei care s-au săturat să fie abuzaţi, minţiţi, pe toţi cei care s-au săturat ca ţara să fie furată constant de o mână de hoţi plătiţi din banii poporului”, anunţă organizatorii convoiului.
Convoiul străbate toată țara, timp de 8 zile, iar pe 18 februarie va ajunge la București, unde organizatorii anunță un protest de amploare în Piața Victoriei.

Organizarea Convoiului Libertăţii Naţionale aparţine în principal Starea de Libertate, Comitetelor Cetăţeneşti Locale, Calea Neamului, Bucovina Profundă, fiind de asemenea prezenţi în acţiune reprezentanţi STOP 5G România şi Străjerii Ortodoxiei.


Te-ar putea interesa si

CONDAMNAŢI: Un tânăr va sta după gratii pentru furt calificat, un altul pentru tentativă de omor

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: Centrul de reeducare din Vişeu de Sus a fost închis. Copiii, trimişi în Germania, o parte fugiţi în Slovacia şi Cehia

Vasile Dale

Maramureşean prins de două ori beat și fără permis la volan prin Zalău în decurs de doar câteva ore

Redactie

1 mesaj

Hai Pa februarie 16, 2022 at 9:15 am

Cica convoiul libertatii, ce gluma proasta.cand auzi stop5g strajerii ortodoxiei, ar trebui sa caute Balaceanca nu sa umble liberi.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.