BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Tragedie la Cavnic – Un barbat a murit în stradă. Cadrele medicale SMURD au încercat în zadar să îl resusciteze

Tragedie astăzi după amiază în Cavnic, județul Maramureș. Un bărbat în vârstă de 50 ani a căzut pur și simplu din picioare și s-a lovit de beton. Mai mulți localnici au sunat la 112 și au cerut ajutor.

La fața locului a echipajul un echipaj de prim ajutor SMURD de la substația Cavnic. Paramedicii au început manevrele de resuscitare, cerând și ajutorul unui echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. Cu toate eforturile depuse medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Polițiștii au preluat cazul și au deschis un dosar penal de moarte suspectă. La examinarea exterioară a cadavrului ar fi suspiciuni de o fractură de gleznă, suspiciune de traumatism la coloana vertebrală. Totodată, se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct masiv.



Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Te-ar putea interesa si

Prioritățile Poliției Maramureș pentru 2024: Creșterea gradului de siguranță pentru cetățeni

Vasile Dale

GRAV ACCIDENT LA UNGURENI: O familie a ajuns la spital după ce au plonjat cu ATV-ul într-un râu

Redactie

IMAGINI ȘOCANTE: O oră au tăiat pompierii mașina pentru a salva viața unui bărbat încarcerat pe Vasile Lucaciu lângă Pompieri. Bărbatul a murit la spital (foto/video – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult