BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO – BESTIA DIN CAREI: Un bărbat şi-a violat și supus la perversiuni sexuale fiul de 5 ani. A fost arestat preventiv

Un copil în vârstă de cinci ani a fost bătut şi batjocorit de tatăl său, la Satu Mare, pentru a-și convinge astfel soţia să se întoarcă acasă din străinătate. Individul în vârstă de 31 de ani și-a bătut și batjocorit băiatul în cursul zilei de joi, într-un imobil situat pe strada Danko Pista din municipiul Carei. 

Agresorul a filmat şi a trimis imaginile soției sale, aflate în străinătate. Apoi, filmările au ajuns și în posesia altor persoane prin intermediul reţelelor de socializare. Poliţiştii s-au sesizat imediat în acest caz și l-au reținut, apoi arestat pe tatăl copilului.

Ce spune IPJ Satu Mare



La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 31 de ani, din Carei, l-ar fi agresat fizic, pe fiul său, de 5 ani.

Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că cele sesizate, se confirmă.

Minorul a fost instituționalizat în cadrul C.A.I.V.T.P.A.N.E. „Andrei” din Satu Mare.

Pe numele bărbatului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Dacă recunoașteți bărbatul care a furat bicicleta vă rugăm sunați la 112

Vasile Dale

SURSE Flagrant DNA în cazul primarului din Baia Mare / Soacra lui Cătălin Cherecheș ar fi fost prinsă la Cluj în timp ce intermedia o mită pentru judecătoarea care urma să pronunțe sentința într-un dosar de corupție

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: Centrul de reeducare din Vişeu de Sus a fost închis. Copiii, trimişi în Germania, o parte fugiţi în Slovacia şi Cehia

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult