BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Picioarele unui angajat al Primăriei Suciu de Sus rupte de un buștean. TAF-ul pe care-l utiliza în pădure ar fi fost ascuns în spatele unui grajd

Incident grav într-o zonă de depozitare (rampă) a masei lemnoase care ar aparține Primăriei comunei Suciu de Sus. Un bărbat în vârstă de 34 ani, angajat al unității amintite, a fost accidentat de un buștean desprins dintr-o stivă. Victima a fost dusă de la locul accidentului cu un autovehicul de teren până la sediul Primăriei, de unde a fost preluată de echipajul medical chemat prin 112 și dusă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde a rămas internată. Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă s-au sesizat în acest caz și au deschis anchete.

Ce spune IPJ Maramureș

În exclusivitate pentru www.vasiledale.ro, IPJ Maramureș confirmă incidentul și spune că polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident de muncă în jurul orei 15.20. La fața locului polițiștii și criminaliștii au efectuat cercetarea de specialitate. Din primele informații, în urma declarațiilor luate de anchetatori, se pare că bărbatul în vârstă de 34 ani, angajat al Primăriei Suciu de Sus în calitate de muncitor, s-ar fi urcat pe o stivă de bușteni. El fusese trimis în zonă pentru a decolmata un drum forestier. Unul dintre aceștia s-ar fi desprins și l-a accidentat. ”Bărbatul a fost transportat la Spital pentru investigații medicale. Cercetările sunt în desfășurare. ITM Maramureș a fost sesizat despre accident. La finalul anchetei se vor dispune măsuri legale” spun reprezentanții IPJ Maramureș.



Ce spune un localnic, activist de mediu

Conform localnicului bărbatul muncea la Primăria Suciu de Sus fiind șofer pe mașina de gunoi a instituției. „Acesta nu avea ce căuta în zona respectivă și nu avea ce căuta pe TAF-ul Primăriei și platforma instituției în zona rampei, în pădure. Lemnele de la rampă nu sunt marcate. Angajatul Primăriei nu avea făcută protecția muncii, iar acum este în spital cu picioarele rupte. După ce lemnul i-a strivit picioarele, muncitorul a fost pus într-o mașină de teren și a fost dus 6 km până în fața Primăriei. Nu a venit nimeni până aici, niciun echipaj al Ambulanței. Cine a tras lemnele alea aici și cine? Nimeni nu știe. Niciun marcaj, așa cum se vede și din filmare. Înseamnă că sunt tăiate ilegal. Cine ascunde lucrurile astea? Mai mult, TAF-u a fost dus de la fața locului și ascuns în spatele unui grajd. Proprietarii habar nu aveau că a fost lăsat acolo. Urmele TAF-ului prin zăpada erau proaspete. L-au ascuns acolo după ce l-au nenorocit pe omul acela. Cum au intrat ei în curtea omului fără să îl anunțe?” ne-a transmis localnicul.

în actualizare

Notă: Persoanele care se simt lezate de acest articol sunt rugate să ne transmită punctul de vedere pe adresa de email: [email protected]. Bineînțeles acesta va fi publicat în cadrul acestui articol.

Te-ar putea interesa si

Preluare ACTUALMM.RO – Cum a reușit criminalul din Baia Mare să provoace un incendiu în sediul Poliției

Vasile Dale

ÎNCĂ UNA: Primăria Baia Mare amendată cu 40.000 de lei pentru depozitarea ilegală a gunoaielor pe malul Săsarului

Redactie

ACTUALIZARE: Mai multe victime în urma unui grav accident rutier produs la Sighetu Marmaţiei. Poziţia IPJ Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult