Important

RUTIERE: Patru conducători auto prinşi băuţi la volan

Polițiștii maramureșeni au identificat în trafic patru bărbați cu vârste cuprinse între 45 și 58 de ani, toți din Maramureș, care au condus autovehicule în timp ce se aflau sub influența alcoolului.
În urma efectuării testărilor cu aparatul etilotest, rezultatele au fost între 0,57 mg/l și 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, toți au fost transportați la unități spitalicești în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
De menționat este faptul că, unul dintre conducătorii auto de 45 de ani, pe lângă faptul că se afla băut la volan, s-a constatat faptul că a condus fără să dețină permis de conducere un autovehicul neînmatriculat, iar bărbatul de 58 de ani a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Pe numele bărbaților s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar bărbatul de 58 de ani mai este cercetat și pentru conducere fără permis și punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

*****

Acțiunea polițiștilor maramureșeni pe linie rutieră

Ieri, 22 februarie, polițiști din cadrul Poliției orașului Dragomirești împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier și a Secției 2 Poliție Bogdan Vodă, au organizat și au executat o acțiune pe linie de viteză.
În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat 93 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenţionale, din care 60 pentru depășirea vitezei legale.
Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de peste 44.000 de lei.
Totodată, ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 6 permise de conducere, din care 5 pentru depășirea vitezei regulamentare și a unui certificat de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

CJ MARAMUREȘ: ANUNŢ DE PARTICIPARE în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă, pentru domeniul tineret

Redactie

FOTO: Umaniștii din Maramureș au un nou sediu

Redactie

STS: Paşii necesari pentru a obţine certificatul digital UE privind COVID

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.