BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Urmărit general, găsit mort într-un cort improvizat pe Vf. Solovan (actualizare)

Salvatorii montani maramureşeni au fost solicitați azi pentru extragerea și transportul unui bărbat de 39 ani, găsit decedat în apropiere de Vf Solovan, la releu, într-o zonă cu acces dificil. La acțiunea de extragere și transport au participat atât polițiști din cadrul IPJ Maramureș, cât și un localnic.

Trupul bărbatului decedat va fi preluat de cei de la IML. Trebuie spus că bărbatul se ascundea de poliţişti în zona respectivă, într-un cort improvizat, fiind dat în urmărire generală.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Bărbat găsit decedat pe dealul Solovan din Sighetu Marmației

Ieri, 25 februarie, la ora 13.02, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că într-o colibă de pe dealul Solovan din Sighetu Marmației, în zona releului, un bărbat este decedat.

La fața locului cu ocazia cercetării la fața locului, s-a constatat faptul că într-o colibă situată pe dealul Solovan, la o distanță de aproximativ 500 de m de releu, se afla cadavrul unui bărbat de 38 de ani din Sighetu Marmației. Cadavrul bărbatului nu prezinta urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Sighetu Marmației, urmând să fie transportat la morga Spitalului Județean de Urgenţă Dr.Constantin Opriş Baia Mare, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Se efectuează cercetari cu privire la cauza decesului și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

POTOP DE ACCIDENTE: PERSOANA INCARCERATA IN BAIA MARE. S-A RASTURNAT CU DUBA LA ILBA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

INTERVENŢIE LA LACUL ALBASTRU: Salvamontiştii solicitaţi să intervină la salvarea unui bărbat căzut, care s-a dovedit a fi… beat

Redactie

Top 10 cele mai populare esports

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.