BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Raed Arafat este la Sighetu Marmației. România ridică două tabere pentru refugiați, la Sighet și Siret

România începe să ridice două tabere pentru refugiați, la Sighet și Siret. „Sunt măsuri preventive”, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru. De altfel, după ce a fost prezent în vama Siret, în aceste momentul șeful DSU Raed Arafat se află la Sighetu Marmației.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat, sâmbătă, că, au fost instalate corturi pentru cetățenii ucraineni intrați deja în România care au ales să își aștepte rudele sau prietenii care se apropie de punctul de trecere a frontierei.

„Au fost instalate corturi pentru ca oamenii să nu aștepte în frig, să poată să își aștepte rudele și prietenii într-o zonă încălzită, ferită de ploaie. De asemenea, va continua acest proces de instalare de corturi încălzite pentru voluntarii care asigură activitățile de sprijinire a celor care intră în România, dar și pentru presă”, a afirmat Cărbunaru.

În plus, au fost alocate mijloacele de transport pentru preluarea persoanelor sosite din Ucraina pe jos, întrucât mulți cetățeni ucraineni și-au abandonat mașinile în Ucraina.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2022/02/26/situatia-la-granita-maramuresului-cu-ucraina-un-nou-punct-de-colectare-pentru-alimente-a-fost-deschis-la-sighet/

Te-ar putea interesa si

”Familia creștină”: Trei femei au fost bătute de actualii sau foștii soți. Unul și-a bătut până și fiica de 19 ani

Vasile Dale

FOTO: Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramureș, rezultate remarcabile la Rânca Rescue Race 2022

Redactie

Termoșemineul pe lemne – soluția capabilă de performanțele centralei pe gaz

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.