Eveniment

ACTUALIZARE: Reținut de polițiști pentru comiterea a patru infracțiuni: e amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire

Ieri, 28 februarie, polițiștii din Tăuții Măgherăuș, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat din oraș.

În fapt, în data de 26 februarie, la ora 23.51, polițiștii au intervenit la un scandal produs pe raza localității Cicârlău.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, s-a deplasat cu un autoturism la o pensiune unde a intrat, a decuplat siguranțele tabloului electric din holul incintei și a lovit ușa de la intrare în imobil cu pumnii, după care a ieșit în curte, s-a deplasat în fața unui restaurant, unde a distrus mai multe bunuri.

Administratorul firmei, un bărbat de 33 de ani, a fost amenințat de bărbatul din parcare.

Un alt bărbat de 55 de ani, auzind zgomote, a ieșit din locuința de domiciliu aflată în apropiere, a fost acroșat de autoturismul la volanul căruia s-a urcat bărbatul de 30 de ani.

Victima de 55 de ani a suferit vătămări corporale fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul și-a continuat deplasarea cu scopul de a părăsi locul faptei, moment în care a fost interceptat de către o femeie de 30 de ani, care se afla la volanul unui autoturism cu care a încercat să-l împiedice pe bărbat să părăsească zona. În acel moment autoturismele au intrat în coliziune, ulterior bărbatul părăsind locul comiterii faptelor.

Față de bărbat polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Bărbatul a fost introdus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

ACTUALIZARE

Pe numele bărbatului de 30 de ani din Tăuții Măgherăuș care a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ LA FĂRCAŞA ŞI OCNA ŞUGATAG: DOI BĂRBAŢI AGRESIVI S-AU ALES CU ORDINE DE PROTECŢIE PROVIZORII

Redactie

FOTO: Tragedie în Baia Sprie – Maria (19 ani) a murit în mâinile medicilor. Abia terminase clasa a XII-a

Redactie

România s-a trezit astăzi off-line. Milioane de oameni nu pot utiliza rețelele mobile de telefonie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.