BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

DUREROS ÎN PTF Sighet: O bătrânică din Solotvino a trecut graniţa în România pentru a cere sprijin. Nu i-a venit pensia și nu mai avea bani de medicamente

Moment extrem de emoţionant în Vama Sighet. O bătrânică din Solotvino a trecut graniţa graniţa în România ca să ceară ajutor. Femeia nu şi-a primit pensia, din lipsă de bani, şi a venit la noi ca să roage pe cineva să îi ia medicamentele necesare, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

A trecut vama pentru medicamente

Pensionara de 75 de ani a trecut graniţa pe jos. Rămasă singură pe lume, femeia a avut doi băieţi care însă au murit, aşa că a rămas la bătrâneţe fără niciun sprijin.

„Din Ucraina, să mă ferească Dumnezeu, să nu fie nimeni ca mine. Doi feciori au murit, moşu a murit, am rămas singură. Nici bani de leacuri nu am. Cu ce să mă duc, să-mi dea oricine să-mi iau leacuri”, a mărturisit bătrâna.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Acțiune informativ-preventivă desfășurată în gara CFR Baia Mare

Vasile Dale

DOSARE PENALE: Doi agenți și doi ofițeri de poliție sunt cercetați pentru evadarea celor doi ucraineni

Redactie

EXCLUSIV: Bărbat încătușat lângă Catedrala Ortodoxă din Baia Mare. A spart apoi geamurile în sediul Poliției Municipiului

Vasile Dale

1 mesaj

dan aprilie 4, 2024 at 10:45 am

Cred ca in jurul ei au fost oameni care au ajutat-o. Eu sint departe, ca altfel ma duceam sa ii cumpar medicamete si sa o ajut sa se intoarca in casuta ei.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.