BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / POVESTE CUTREMURĂTOARE: Valya şi Michael au scăpat cu viaţă de sub ploaia de rachete a ruşilor. Femeia rănită a ajuns la spitalul din Sighet

Azi la prânz la PTF Sighetu Marmaţiei a intrat în ţară o familie mixtă, Valya – ucraineancă şi Michael – cetăţean american. Blocul în care locuiau cel doi, din localitatea Chernihiv, a fost bombardat cu rachete de ruşi. Imobilul a fost avariat, mai mult una dintre rachete a aterizat în curtea interioară a blocului, dar nu a explodat, rămânând înfiptă în pământ.

După bombardament cei doi s-au hotărât să fugă spre România. După câteva zile au ajuns în PTF Sighet. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD, pentru că fusese rănită la cap şi faţă, şi a fost transportată la spitalul din Sighet.

Cei doi voiau să ajungă la Cluj, iar de acolo la New York, la părinţii soţului. Doar că vor trebui să amâne călătoria pentru că medicii nu şi-au dat acordul, Valya rămânând internată la spitalul din Sighet.



Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: INTERVENŢIE de salvare a șase ucraineni rătăciţi pe Vârful Pop Ivan a fost oprită. Doi au fost găsiţi în şoc hipotermic după câteva ore de căutare

Redactie

VIDEO / TÂRGU LĂPUŞ: La un pas de tragedie, provocată de o maşină a unei şcoli de şoferi

Redactie

CÂMPINA: Șase maramureșeni au depus jurământul la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult