BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: Doi militari răniţi grav la Cerneşti. S-au rostogolit cu mașina pe câmp (actualizare)

Un grav accident de circulaţie a avut loc azi dimineaţă pe Dn18B, la ieşirea din Cerneşti spre Ruşor.

Conform primelor informaţii, doi bărbaţi erau în autoturism în momentul producerii accidentului. Şoferul, un bărbat de 34 ani, din Lăpuş, s-a angajat în depăşirea mai multor autoturisme care circulau în faţa sa, numai că în momentul depăşirii a părăsit partea carosabilă şi s-a rostogolit pe câmpul din dreapta direcţiei de mers.

În urma accidentului, şoferul a fost grav rănit, la fel şi pasagerul din dreapta, un bărbat de 33 de ani din judeţul Olt. Ambii au fost preluaţi de echipajele Serviciului de Ambulanţă dar și de un echipaj SMURD, şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.



Şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, însă i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Conform unor surse, neconfirmate încă, cei doi sunt angajaţi ai unei unităţi miliatare din Baia Mare. Ei în momentul producerii accidentului erau în drum spre locul de muncă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

​Ieri, 07 martie 2022, în jurul orei 07.00, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe D.N. 18B, la ieșire din localitatea Cernești.

​Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani din Lăpuș, aflat la volanul unui autoturism condus spre satul Rușor, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă și s-a răsturnat de mai multe ori.

​În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a unui pasager din dreapta față, respectiv un bărbat de 33 de ani din județul Olt. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

​Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

​În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor proeducerii evenimentului rutier.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Peste 66.000 pachete țigări, 550.684 lei și sume în valută confiscate în urma a 14 percheziții în Maramureș

Redactie

SĂPTĂMÂNA PATIMILOR / Tradiţii şi obiceiuri: în satele din Maramureş, tradiţia spune că lucrurile se spală la vâltoarea satului

Redactie

BRAVO LOR: ”Ciurgăul lui Mitibacii” dintre Strâmbu Băiuț și Cavnic a fost readus la VIAȚĂ (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult