Eveniment

FUG DIN CALEA RĂZBOIULUI: 14 cetățeni ucraineni depistați la frontieră Maramureșului cu Ucraina

Ieri, 7 martie 2022, la ore diferite, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmatiei au depistat 12 cetățeni ucraineni, bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 56 de ani, care au trecut prin apa râului Tisa, din Ucraina în România. Aceștia au fost depistați pe direcția localităților de frontieră Sighetu Marmației și Tisa.
Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectoarelor PF Sarasău și Valea Vișeului au depistat, tot ieri, câte un cetățean ucrainean pe direcția localităților Sarasău, respectiv Valea Vișeului, bărbați, ambii de 30 de ani.
Toți cetățenii ucraineni au solicitat o forma de protecţie statului român, fapt pentru care s-au demarat procedurile specifice în astfel de cazuri.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA RODINA: Pieton lovit de o maşină

Redactie

DESCINDERI ÎN MARAMUREŞ: Percheziţii domiciliare la 40 de administratori bănuiți de infracţiuni economice. Prejudiciul: 500.000 de euro

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Șoferul unei mașini ”bengoase” trece printre barierele de pe centura Băii Mari. La volan ar fi fost fiul vicepreședintelui PSD al CJ Satu Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult