Important

SIGURANŢA LOR CONTEAZĂ: Acțiuni ale polițiștilor maramureşeni, pentru de întrajutorarea refugiaților ucraineni

În perioada 4-7 martie acțiunile polițiștilor de întrajutorare a refugiaților ucraineni s-au intensificat. La punctul de frontiera de la Sighetu Marmației, polițiștii de la diferite structuri din tot județul au fost prezenți pentru ca intrarea refugiaților în țara noastră să fie în siguranță.

La frontieră au fost prezenți și polițiștii de prevenire care le-au oferit refugiaților materiale cu măsuri preventive care să-i ajute în evitarea victimizării prin infracțiuni de furt, tâlhărie, trafic de persoane. Pentru prevenirea traficului de persoane au venit în sprijin și reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane din Cluj Napoca care au distribuit în punct materiale informative pentru cetățenii ucraineni vulnerabili prin prisma războiului.

Activități preventive au avut loc și în stația CFR din Municipiul Baia Mare, unde polițiștii de prevenire au primit sprijinul colegilor de la Poliția Transporturi Feroviare și la Aeroportul Internațional Maramureș.

Acțiunile polițiștilor în acest sens continuă și în perioada următoare, atât cât va fi nevoie.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE ÎN BAIA SPRIE: Femeie de 41 de ani, agresată de fostul soţ

Vasile Dale

Ziua mondială a luptei împotriva exploatării sexuale

Redactie

Bogdan Lari MIHEI, președintele Autorității Vamale Române a participat la inaugurarea reluării traficului feroviar cu Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Valea Vișeului – Dilove

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.