BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: PUȘI LA LOPATĂ – Elevi de clasa a V-a din Poienile de Sub Munte puși să incarce și să transporte zăpada din curtea școlii cu roaba. Directorul școlii: ”Oricum o parte din elevi sunt buni doar la ,,lopată”!” (actualizare)

”Acest lucru se întâmplă la Școala Generală Nr. 4 din Poienile de Sub Munte, județul Maramureș. Copiii de clasa a V-a, în loc să facă oră de sport, sunt puși de cadrele didactice să deszăpezească curtea școlii” este mesajul primit pe adresa de email a redacției.

De altfel, cititorii noștri ne-au spus că unitatea școlară nu dispune de o sală de sport în care elevii să își desfășoare orele de educație fizică și sport. Totuși, școala dispune de saltele pentru ca în perioada de iarnă orele să se poată desfășura în incinta sălilor de clase.

Conform celor spuse de părinți acest lucru nu s-a întâmplat astăzi la Poienile de Sub Munte. Acolo, elevii de clasa a V-a au fost puși să încarce cu lopata omătul într-o roabă, iar ulterior să fie transportată în afara perimetrului unității de învățământ.



”Nu este normal ce se întâmplă în școala noastră. O să se scuze și o să ne spună cu și munca este tot un sport. De ce Primăria nu îi pune la lucru pe cei care primesc ajutoare sociale? Ei ar trebui să facă lucrurile acestea, nu copiii. Copiii noștri merg la școală să învețe nu să fie puși la diverse munci” ne transmite un părinte din Poienile de Sub Munte.

ACTUALIZARE – Ce ne transmite directorul școlii pe rețelele de socializare

Ștefan Chifa, directorul Școlii Generale Nr. 4 Poienile de Sub Munte ne-a contactat pe rețelele de socializare transmițându-ne lucruri de-a dreptul șocante (din punctul nostru de vedere). Vom reda pasage din ceea ce ne-a scris, cu mențiunea că nu vom interveni în niciun fel în punctul dânsului de vedere:

”Bună ziua! În primul rând când scrieți ceva să vă informați și să vă documenți! Elevii de bună voie au cărat zăpada doar la educație fizică alături de profesor!! Erată: documentați! Sunt filmări care dovedesc aceste lucruri! S-auzim de bine! Oricum o parte din elevi sunt buni doar la lopată!

”Scrieți doar realitatea!Au curățat zăpada doar la ora de educație fizică și doar de bună voie!!! Sunteți ca o babă care palavrăgește după ureche!Halal de așa de reporter!!! Scuze pentru postarea! Oricum postați cele mai proaste știri! Poate auzim și de dvs ceva într-o zi,,,,!”

A continuat să ne transmită câte a făcut domnia sa pentru unitatea de învățământ. ”Haideți să vedeți câte s-au făcut pentru ei:table inteligente,videoproiectoare,laptopuri în fiecare clasă: jaluzele,cabinet de informatică, cadouri de la Ong_uri,donații de tablete,îmbrăcăminte și încălțăminte toate noi pentru 78 elevi și multe altele… La revedere! De lucruri bune nu scrieți! Apropo:școala are sistem de supraveghere video,sistem de alarmare și intrare cu cartelă! Noapte bună !”

Menționăm faptul că l-am informat că punctul domniei sale de vedere îl vom publica așa cum ni l-a transmis, chiar în privat pe rețelele sociale.

Notă: Persoanele care se simt lezate de acest articol sunt rugate să ne transmită punctul de vedere pe adresa de email: [email protected]. Bineînțeles acesta va fi publicat în cadrul acestui articol. Așteptăm un punct de vedere Primăriei Poienile de Sub Munte, unității de învățământ vizate, dar și din partea ISJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: INCREDIBIL – 400 de consumatori erau aprovizionați cu droguri de doi tineri din Sălaj. 100 lei doza

Vasile Dale

FOTO: Doi șoferi din Maramureș transportau deșeuri din Germania spre România. Li s-a refuzat intrarea în țară prin PTF Petea

Vasile Dale

S-A ALES CU DOSAR PENAL: Un şofer beat a distrus cu autoutilitara gardul unei case din Moisei

Vasile Dale

2 mesaje

Scoala martie 11, 2022 at 7:46 pm

Am muncit de buna voie!!!

Raspunde
Buciuta ioan martie 11, 2022 at 7:49 pm

Nu ne-a obligat nimeni , noi am făcut de bună voie!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult