BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Din cauză că Primăria Baia Mare nu îşi plăteşte facturile, întreg judeţul Maramureş riscă să fie îngropat în gunoaie

DRUSAL spune că Primăria Baia Mare nu a plătit FACTURILE și că începând cu data de 22.03.2022, „suntem nevoiți a limita prestarea serviciului de colectare a deșeurilor menajere”.

Către,
ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ PENTRU GESTIONAREA DEȘEURILOR MENAJERE – MARAMUREȘ,
CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ,
INSTITUȚIA PREFECTULUI MARAMUREȘ.
Str. Gheorghe Șincai, nr. 46, mun. Baia Mare.
Spre știință:
Primăria Municipiului Baia Mare,
Agenția de Protecția Mediului Maramures
Garda Naționala de Mediu – Comisariatul Maramures
Subscrisa, S.C. DRUSAL S.A., cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Bd. Unirii, nr. 16, ap. 4, înregistrată la ONRC MM sub nr. J24/360/1995, având CUI RO 7233879, vă înaintăm prezenta:
NOTIFICARE
Prin care vă înștiințăm faptul că:
Societatea Drusal S.A. în calitate de operator autorizat a serviciului de salubrizare menajeră zona 1 SMID Maramureș, revenim la notificarea noastră nr. 1024/28.02.2022 prin care am adus la cunoștința autorităților competente, faptul că, Primăria Municipiului Baia Mare nu și-a onorat angajamentul luat de a plăti facturile scadente aferente serviciului de colectare a deșeurilor menajere, adresă prin care s-a dat de altfel și un termen de preaviz de 15 zile pentru plata acestor facturi.
Va amintim faptul că Consiliul Județean Maramureș, cu tot concursul nostru, nu a reușit încheierea de acte adiționale pentru reglementarea noilor condiții de depozitare, firma noastră lucrând încă din 01.09.2021 fără tarife actualizate.
La data de 31.03.2022, contractul de depozitare încheiat cu ECO BIHOR ORADEA va expira, prin urmare vom rămâne fără o variantă legală pentru depozitarea deșeurilor menajere după aceasta data.

„Va aducem la cunoștința ca datorita motivelor mai sus menționate ne este imposibil să susținem activitatea de salubrizare pentru toate cele 31 de UAT-uri din zona de colectare 1 SMID Maramureș, si din dorința de a asigura continuitatea prestării serviciului de salubritate menajera pentru acele UAT-uri care si-au respectat obligațiile contractuale de plata a serviciului nostru, începând cu data de 22.03.2022, suntem nevoiți a limita prestarea serviciului de colectare a deșeurilor menajere”, se arată în comunicatul semnat de ing. Mihai Apan, director general SC Drusal SA.

Te-ar putea interesa si

S-au anunțat noi artiști la UNTOLD 2022. Vezi lista tuturor artiștilor care vor urca pe marea scenă

Vasile Dale

Baia Sprie: Percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Vasile Dale

Panica in Belgia: Un maramuresean a rapit o fetita de 6 ani. Este acuzat de pedofilie (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.