Eveniment

RUTIERE: Un bărbat beat din Satu Nou de Jos a ajuns la spital după ce a căzut din tractor.

Sâmbătă, 12 martie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Florilor se află un bărbat căzut pe sol, lângă un tractor agricol.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 52 de ani din Satu Nou de Jos, care a relatat faptul că, în timp ce se afla la volanul tractorului, i s-a făcut rău, a oprit, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut. Acesta prezenta leziuni la nivelul feței.
Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul a suferit leziuni corporale, dar nu a rămas internat sub supraveghere medicală.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii stării de fapt și a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Acțiuni pe linie rutieră executată de polițiștii din Ulmeni, Șomcuta Mare, Baia Sprie și cei ai Secției 3 Fărcașa

În perioada ce tocmai a trecut, polițiștii din Baia Sprie, Ulmeni, Șomcuta Mare și cei ai Secției 3 Fărcașa au organizat și desfășurat acțiuni pe linia prevenirii accidentelor rutiere, respectarea vitezei minime legale pe arterele principale ale județului, precum și pentru sancționarea tuturor abaterilor comise la regimul rutier.
Astfel, au fost controlate aproximativ 150 de autovehicule și legitimate peste 180 de persoane.
În urma neregulilor constatate polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 38.000 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și trei certificate de înmatriculare.
Polițiștii rutieri maramureșeni recomandă tuturor participanților la trafic să respecte legislația rutieră în vigoare, să respecte viteza admisă legală și să acorde o atenție deosebită când se află la volan.

Eveniment rutier soldat cu testare pozitivă în aparatul etilotest

Ieri, 13 martie a.c., la ora 20.00, polițiștii Postului de Poliție din Moisei au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 46 de ani, în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare, a intrat în coliziune cu cu gardul unui imobil din Moisei.
În urma impactului nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale.
Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub infleunța alcoolului.

Bărbați identificați la volan în timp ce se aflau sub influența alcoolului

În acest weekend, polițiștii maramureșeni au fost la datorie pe drumurile publice pentru desfășurarea în condiții normale a traficului rutier și pentru depistarea persoanelor care încalcă normele rutiere în vigoare.
Astfel, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii au depistat în trafic șase bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 49 de ani, din diferite zone din județ, care au condus autovehicule sub influența băuturilor alcoolice.
Aparatul etilotest nu a arătat altceva decât rezultate pozitive de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, unul dintre bărbați având și permisul de conducere suspendat.

Te-ar putea interesa si

Momentul în care o femeie e atacată de porcul mistreţ, în oraşul sălăjean Şimleu Silvaniei (Video)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Băimărean urmărit, blocat în trafic de poliție și încătușat în fața Poliției Municipiului Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

ACŢIUNILE CONTINUĂ: Poliţiştii maramureşeni au fost prezenţi ieri pe drumurile publice şi în trenurile de călători, dar în şi în târguri

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.