BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / ACCIDENT PE DN 18: Autoturism înmatriculat în Ucraina, în şanţ în Pasul Hera. 2 femei rănite – actualizare

Accident rutier în această seară pe DN18, în Pasul Hera, între Petrova şi Sighet. Un autoturism înmatriculat în Ucraina a ajuns în şanţ. La faţa locului intervine un echipaj SMURD.

ACTUALIZRE

Potrivit informaţiilor IPJ Maramureş, la volan se afla o femeie de 29 de ani, care ar fi aţipit la volan. Au rezultat două victime, de 24 ani şi 71 ani, care au fost transportate la spital.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, 15 martie a.c., la ora 20.55, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre faptul că, în localitatea Petrova s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 29 de ani din Ucraina, aflată la volanul unui autoturism pe DN 18, în Petrova, a părăsit partea carosabilă prin dreapta direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul alăturat drumului public.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două femei de 25 și 71 de ani, ambele din Ucraina, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea autoturismului a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO CAMERA BORD: A evitat un impact frontal in ultima secunda, intrand in sant. Soferul vinovat cautat de politie

Vasile Dale

ORDINE DE PROTECȚIE: Cinci agresiuni între parteneri investigate de polițiștii din Baia Mare, Sighet, Suciu de Sus, Borșa și Strâmtura

Vasile Dale

EXCLUSIV: Prinşi în flagrant în timp ce pariau sume uriaşe într-un cazino ilegal din Baia Mare. Poliţist implicat (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.