Eveniment

FOTO: Gratuitate şi condiții excelente de transport feroviar pentru refugiați

Cetăţenii străini sau apatrizii proveniți din zona conflictului armat din Ucraina și care ajung pe teritoriul județului Maramureș beneficiază de gratuitate la toate călătoriile efectuate pe teritoriul țării noastre cu operatorii de transport feroviar, la tren de rang Regio şi Interregio, clasa a II-a – loc pe scaun.

Grație acordului dintre CFR Călători (România) și MAV Start (Ungaria), se facilitează un coridor de transport gratuit până la Budapesta. În acest sens, s-au creat deja două coridoare de transport internațional feroviar gratuit care pleacă din Sighetu Marmației, zilnic la orele 16:10, respectiv 23:30 către Budapesta.




Cei care beneficiază de această gratuitate, sunt permanent ghidați pe parcursul călătoriei de reprezentanții CFR Călători și MAV Start, astfel încât să ajungă în siguranță și confort la destinația dorită.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: 26 incendii în 24 de ore – Pădure în flăcări între Poienile de Sub Munte și Crasna Vișeului din cauza inconștienței sătenilor care fac „curățenia de primăvară” cu foc

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Au aprins resturile din grădină, dar au şi incendiat gospodăria şi anexele

Vasile Dale

LA DESEŞTI ŞI VALEA VIŞEULUI: Aproximativ 14.500 pachete cu țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră maramureșeni (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult