BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Galerie foto: Podul jucăriilor dintre România și Ucraina, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației

Oamenii simpli, polițiștii de frontieră și voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste jucării pe marginile podului, astfel încât la intrarea în România, copilașii care vin din Ucraina să poate să-și ia o jucărie de pluș, informează Poliția de Frontieră de la Sighetu Marmaţiei.

Polițiștii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei au făcut un gest impresionant pentru mamele şi copiii care trec graniţa din Ucraina.

„Podul istoric care face legatura dintre România și Ucraina, PTF Sighetu Marmației – PTF Solotvino, a devenit un pod al jucăriilor.

Oamenii simpli, polițiștii de frontieră și voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste jucării pe marginile podului, astfel încât la intrarea în România, copilașii care vin din Ucraina să poate să-și ia o jucărie de pluș.

Zâmbetul copiilor în momentul în care își aleg jucăriile, bucuria acestora când primesc dulciuri și fructe de la polițiștii de frontieră pe arterele de control parcă mai alină durerea din ochi mamelor.

În Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră acordă tot sprijinul necesar cetățenilor ucraineni care vin în țară, dar își îndreaptă atenția și spre copilașii acestor mame”, au anunţat autorităţile locale din nordul ţării.

Peste 2,8 milioane de persoane au fugit din calea războiului din Ucraina până luni, 14 martie.

Între aceștia se numără și 127.000 de cetățeni din state terțe, potrivit unei situații întocmite Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), agenția de specialitate a Organizației Națiunilor Unite, ONU.

Te-ar putea interesa si

Halucinant: Borsean de 25 dus cu elicopterul SMURD. A taiat cauciurile masinii Garzii Forestiere

Vasile Dale

ÎNCEP LUCRĂRILE LA PRIMUL PASAJ RUTIER SUPRATERAN DIN MARAMUREȘ, ÎN ZONA ITALSOFA DIN BAIA MARE

Redactie

CRIMINAL ÎN SERIE: Trei fete ucise, tăiate şi arse în butoaie de un mecanic auto

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.