Important

IPJ MARAMUREŞ: Acţiuni ale poliţiştilor în ultimele 24 ore

Mandat european de arestare pus în aplicare de polițiști

Ieri, 16 martie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Biroul Urmăriri, împreună cu polițiștii Secției 3 Fărcașa au pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Italia, pe numele unui bărbat de 55 de ani din Sălsig, condamnat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și sclavie.
Acesta a fost prezentat la Curtea de Apel Cluj, care a dispus arestarea provizorie a acestuia pentru 30 de zile.

Acțiuni pe linia combaterii cerșetoriei

Ieri, 16 martie a.c., în intervalul orar 12.00-14.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică din Baia Mare au executat o acțiune pe linia combaterii cerșetoriei în municipiu.
În cadrul acțiunii polițiștii au identificat opt persoane care ar fi apelat la mila publicului, fiind sancționate contravențional conform Legii 61 din 1991 actualizată. Valoarea sancțiunilor a fost de 800 de lei.
Pe această cale, recomandăm tuturor cetățenilor ca în cazul în care observă astfel de persoane care apelează la mila publicului să nu dea curs solicitărilor acestora, să acționeze responsabil sesizând aceste situații prin intermediul instituțiilor abilitate.

Bărbat reținut pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere

Ieri, 16 martie a.c., polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat din Șieu, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Bărbatul de 47 de ani a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, urmând ca acesta să fie prezentat instanței astăzi, 17 martie a.c., cu propunere de arestare preventivă.

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii din Seini

Ieri, 16 martie a.c., polițiștii din Seini au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 36 de ani din oraș despre faptul că a fost amenințată de concubinul acesteia, respectiv un bărbat de 48 de ani din județul Sălaj.
Acesta a fost transportat la spital în vederea efectuării unor investigații de specialitate.
Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele acestuia și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Acțiuni pe linie rutieră desfășurată de polițiștii din Seini și Baia Sprie

Ieri, polițiștii din Seini, în colaborare cu doi inspectori din cadrul Registrului Auto Român Maramureș și Baia Sprie au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere, respectiv sancționarea celor care încalcă normele rutiere în vigoare,
În urma acțiunilor, polițiștii au aplicat 24 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei. Ca măsuri complementare au dispus reținerea a patru permise de conducere și șapte certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor cetățenilor să acorde o atenție sporită în trafic, să respecte regulile de circulație și să respecte limita te viteză legală.

Te-ar putea interesa si

Reprezentanții Maramureșului, premiați în cadrul Concursului internațional online ”Dance virus-2021”

Redactie

Conferință internațională organizată de Consiliul Județean Maramureș cu prilejul Zilelor Europene ale Arheologiei

Vasile Dale

PNL Maramureș – Noile legi ale Educației pot schimba din temelii învățământul din România

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.