BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: ATAC NAZIST ÎN BAIA MARE – Svastica desenată pe mobilierul din parcul pentru copii de lângă terenul de atletism (actualizare)

Cititorii noștri ne-au trimis pe adresa de email fotografii realizate în parcul pentru copii situat lângă terenul de atletism din municipiul Baia Mare. Acestea au fost surprinse în cursul după amiezii de ieri, 18 martie 2022.

Acolo mobilierul din parcului destinat pentru distracția micuților a fost pur și simplu inscripționat cu semnul svasticii naziste.

Cine sunt huliganii sau teribiliștii care și-au bătut pur și simplu joc de locul joacă al copiilor rămâne să ne spună reprezentații Poliției Naționale sau Poliției Locale. Când vor fi prinși noi îi vom prezenta opiniei publice.



Svastica a rămas până în zilele noastre un simbol de bază al grupărilor neo-naziste și este afișată de grupări radicale. Astăzi svastica este un simbol blamat și interzis, fiind un simbol indubitabil al identității naziste.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectelee semnalate în articolul de presă.

În cauză vor fi luate măsurile legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: ”PUȚULICĂ DE VIȘEU” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

LOVITURĂ NĂUCITOARE – ÎNCĂ UN FOCAR DE GRIPĂ AVIARĂ: Măsuri dure la Seini – 8 ferme de păsări și una de porci monitorizate

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT ÎN BAIA MARE: Un bărbat a decedat şi un altul a ajuns cu răni grave la urgenţe după ce o casă a luat foc pe str. M. Eminescu (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult