BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Impact violent între două autoturism la intrare în satul Săsar (actualizare)

Impact violent pe centura municipiului Baia Mare. Cauza evenimentului: neacordarea de prioritate la autoturismul care circula din sens opus.

Din fericire evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Totuși, un echipaj SMURD a venit la fața locului deoarece un pasager dintr-unul dintre autoturisme s-a simțit rău în urma accidentului. Cele două autoturisme: un autovehicul de teren și un Opel , au fost serios avariate în urma impactului.

Șoferul mașinii de teren a intenționat să intre vireze stânga pentru a intra în localitatea Săsar și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Opel care circula din sens opus și care avea prioritate.

Traficul rutier în zona a fost îngreunat.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor furnizate de Biroul Poliției Rutiere Baia Mare o persoană a fost rănită ușor, fiind transportată la Spitalul Județean de un echipaj SMURD.

De cealaltă parte, polițiștii le-au testat pe cele două șoferițe cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ancheta continuă

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT LA SIGHET: Bărbat accidentat grav pe o trecere pentru pietoni pe str. Al. Ivasiuc

Redactie

GALERIE FOTO/VIDEO – ACCIDENT PE DN18: O femeie încarcerată după ce două vehicule s-au ciocnit la Berbești

Vasile Dale

FOTO / GRAV ACCIDENT LA SATU MARE: O autoutilitară încărcată cu varză a ajuns în şanţ. Șoferul din Maramureș a fost rănit (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.