BREAKING NEWSImportant

CUPA PRESEI – Jurnaliștii de teren ai televiziunilor naționale au acaparat podiumul la concursul de conducere defensivă organizat de Poliția Rutieră Maramureș

Cu ocazia împlinirii, la 25 martie 2022, a 200 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române, în cadrul activităților Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș și Corpul Național al Polițiștilor a organizat, astăzi, 20 martie 2022,e bulevardul Unirii, tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Republicii și, respectiv, strada Hortensiei (zona Catedralei Ortodoxe), o sesiune de lecții practice de conducere defensivă, susținută de instructori specializați din cadrul IPJ Maramureș.

Cu acest prilej a fost organizată și Cupa Presei la conducere defensivă. Jurnaliștii maramureșeni care s-au înscris au avut de parcurs un traseu bine stabilit.

Podiumul a arătat astfel:



  1. Vlad Ioan Crasnai (Kanal D) , traseu parcurs într-un min și 13 secunde;
  2. Sebastian Codrean (Digi24), traseu parcurs într-un minut și 16 secunde;
  3. Kristian Kosa (Antena 1), traseu parcurs într-un minut și 17 secunde.

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a organizat ieri sesiuni de conducere defensivă

Manifestările cu prilejul Zilei Poliției Române au început duminică, 20 martie 2022, în municipiul Baia Mare, cu o sesiune de lecții de conducere defensivă pentru conducătorii auto dornici să își testeze deprinderile. 

Agent șef adjunct de poliție Lazăr Victor și Inspector de poliție Bolchiș Bogdan, instructorii specializați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, le-au testat aptitudinile în ale șofatului și le-au oferit sfaturi utile tuturor celor care s-au înscris pentru parcurgerea unui traseu special pregătit de polițiștii rutieri pe bulevardul Unirii din municipiu. Toți au fost receptivi, promițând solemn că vor respecta regulile de circulație și vor adopta o conduită corectă atunci când se află în trafic.

Activitatea a fost precedată de Cupa presei, la care au participat jurnaliștii acreditați pe lângă Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș. 

Copiii, mici spectatori și posibil viitori conducători auto, au urmărit cu atenție fiecare mișcare a autoturismelor. Calea este lungă, iar până când se vor afla în acea postură, polițiștii Serviciului Rutier le-au oferit pliante cu sfaturi preventive și le-au prezentat autospecialele din dotarea Poliției Rutiere. Atracția a fost, ca întotdeauna, motocicleta de poliție. 

Activitatea a fost organizată cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor.

Te-ar putea interesa si

POLIŢIŞTII BĂIMĂRENI AU REZOLVAT CAZUL: Un fals doctor a lăsat un bătrân fără pensie. S-a oferit să-i maseze spatele, apoi i-a furat portofelul

Vasile Dale

DOLIU ÎN BAROUL MARAMUREŞ: Avocatul Ioan Blăjan a murit din cauza unei boli incurabile la doar 61 de ani

Redactie

MIREŞU MARE: Un băiat de 13 ani a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a intrat în conducta de gaze

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult