BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Ce nu fac elevii pentru a filma un TIK-TOK?!?! Au dat foc la un brad uriaș din curtea Colegiului Tehnic „George Barițiu” din Baia Mare. Trei elevi amendați de poliție pentru că au fumat (actualizare)

Incident grav astăzi la un liceu din municipiul Baia Mare. Conform informațiilor noastre furnizate de surse din interiorul unității de învățământ, unul dintre elevi, ar fi aprins un brad uriaș din curtea interioară a școlii.

Totul pentru a filma un TIK-TOK, spun unii dintre elevi. Imediat liceenii au pornit telefoanele iar imaginile s-au viralizat pe aplicațiile de socializare.

”Barițiu life” sau ”Ne-am aprins” au fost cuvintele care însoțeau imaginile video cu bradul în flăcări.

Trebuie să remarcăm prezența de spirit a unuia dintre profori, care au pus mâna pe un furtun și a reușit să stingă rapid flăcările. Clădirea liceului nu a fost afectată de flăcări. Pompierii nu au fost solicitați să intervină.

ACTUALIZARE

Conform IPJ Maramureș la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției care în urma anchetei a stabilit faptul că mai mulți elevi ar fi fumat lângă bradul respectiv, iar unul dintre el l-a aprins cu țigara. Doi dintre liceeni pentru că au fost prinși în timp ce fumau au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoaer de 500 lei, iar unul cu amendă în valoare de 100 lei.

Conform conducerii unității de învățământ au fost sesizate instituțiile abilitate iar părinții elevului au fost chemați la școală. În prezența acestora i s-a transmis faptul că va fi prezentat în fața comisiei clasei, care va dispune măsuri disciplinare.

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNE PE ŞOSELE: În Baia Sprie poliţiştii au descoperit droguri în maşina unor tineri

Redactie

FOTO DOCUMENT: Teodor Tigan a fost schimbat din director general al Regiei Naționale a Pădurilor ROMSILVA

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: Doi maramureșeni dintr-un oraș de pe Valea Izei arestați la Edinburgh, Scoția. Cocaină în valoare 225.000 lire sterline și 30.000 lire sterline cash

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.