BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un polițist de la rutieră și soția lui au sărit de la etajul 2 pentru a scăpa cu viață din calea flăcărilor ce i-au cuprins apartamentul. 13 persoane evacuate, 3 au ajuns la spital – ACTUALIZARE

Intervenție de urgență pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din municipiul Baia Mare. 4 echipaje ale pompierilor militari, dar și echipaje medicale TIM SMURD și ale Ambulanței sunt la fața locului.

Din primele informații se pare că totul ar fi pornit de la o explozie. Polițistul era de serviciu în momentul incidentului. Soția acestuia l-a sunat și i-a spus că apartamentul a luat foc.

A plecat imediat spre domiciliu cu autospeciala din dotare. A pătruns în apartament dar nu a mai putut ieși. Împreună cu soția lui, polițistul de la rutieră a sărit de la etajul 2 pentru a se salva.

Totodată, pompierii au evacuat 13 persoane din blocul respectiv. Mai mult, un bărbat în vârstă de 80 ani dintre persoanele evacuate a fost transportat la spital cu stare de agitație.

Imediat cei doi au fost preluați de echipajele medicale. Din fericire cei doi în stare stabilă și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

ACTUALIZARE – ISU MARAMUREŞ

Pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii noaptea trecută. Militarii băimăreni au intervenit cu 4 echipaje pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din Baia Mare, de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea. În urma incendiului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital de către echipajele medicale aflate la locul incendiului. De asemenea, pompierii au evacuat treisprezece persoane de la etajele superioare ale blocului. Dintre acestea, o persoană în vârstă de 80 de ani a fost transportată la spital deoarece era foarte agitată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi noapte, la ora 00.02, polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din municipiu a izbucnit un incendiu și proprietara nu poate iesi din locuință.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că proprietarii imobilului care a luat foc, un bărbat de 38 de ani și soția sa, o femeie de 29 de ani, au sărit pe geam de la etajul II, suferind mai multe leziuni.

Pentru stingerea incendiului au intervenit patru autospeciale ISU, care au localizat și lichidat incendiul în jurul orei 01.20.

Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul de ambulanță sosit la fața locului, după care au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, au fost transportate la Spitalul Județean Baia Mare încă două persoane, locatari ai aceluiaș imobil, un bărbat de 34 de ani și o femeie de 82 de ani, pentru îngrijiri medicale deoarece s-au intoxicat cu fum.

Apartamentul a ars în proporție de aproximativ 70-80%.

Echipajele trimise la fața locului au evacuat 13 persoane din imobil, până la lichidarea incendiului.

CITEȘTE Și:

Te-ar putea interesa si

Trafic feroviar întrerupt în Mureș. Mai multe trenuri Interregio sunt blocate în staţii, din cauza zăpezii

Vasile Dale

Corupția dintr-o instituție, arată cât de bolnav este sistemul până la vârf. Comisarul Ionel Buda ”prins” pe interceptări de DNA Cluj

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: Răzbunare în stil mafiot la Borşa. Utilaj de deszăpezire şi buldoexcavator incendiate (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.