Eveniment

OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT: O septuagenară din Baia Sprie a fost salvată de o polițistă care i-a acordat primul ajutor

Ieri, 22 martie a.c., polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați telefonic de către o femeie din Marea Britanie cu privire la faptul că a încercat să își contacteze de câteva zile mama domiciliată în Baia Sprie, dar aceasta nu a răspuns la telefon.
Polițiștii de proximitate din Baia Sprie s-au deplasat la adresa indicată de apelantă, constatând că ușa de acces al imobilului este închisă și din interior nu răspunde nimeni. Pe un geam lateral polițiștii au reușit să observe o femeie căzută în baie, fapt pentru care au forțat geamul pentru a pătrunde în imobil.

Aceștia nu au stat pe gânduri, s-au repezit la aceasta, constatând că femeia prezenta semne vitale.
Norocul a fost că la fața locului se afla agent șef adjunct Toth Paula din cadrul Poliției Orașului Baia Sprie, care i-a acordat primul ajutor femeii, solicitând de urgență și un echipaj medical pentru a i se acorda îngrijirile necesare. Ulterior, femeia de 78 de ani a fost transportată la spitalul din Baia Mare în vederea efectuării de investigații suplimentare.

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN JUDEŢUL SATU MARE: Betonieră din Maramureş, impact puternic cu un camion. Şofer încarcerat (FOTO)

Vasile Dale

PUNCT DE VEDERE: DUPA O INREGISTRARE VIDEO POSTATA PE FACEBOOK – IPJ MARAMURES REACTIONEAZA

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: TRAGEDIE LA BUDEŞTI – O fată de 21 ani a decedat după ce un şofer beat s-a izbit cu maşina de un stâlp – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.