BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO: O refugiată din Ucraina a murit în piscina interioară a hotelului unui băimărean din Tășnad (actualizare)

O refugiată în vârstă de 56 de ani a decedat sâmbătă seara, în localitatea Tășnad. Potrivit informațiilor PresaSM, femeia a murit după ce s-a înecat în piscina interioară a unui hotel din zona stațiunii. La fața locului au fost chemate și echipaje de prim-ajutor, dar din păcate acestea nu au mai putut-o salva pe ucraineancă.

Un femeie din Ucraina, în vârstă de 56 de ani, a decedat după ce s-a înecat în piscina interioasă a unui hotel din stațiunea Tășnad.

Potrivit informațiilor PresaSM, femeia a fost resuscitată minute în șir de echipajele medicale sosite la fața locului.

Polițiștii fac cercetări pentru a determina circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.

Corpul neînsuflețit va fi depus la Prosectura Spitalului județean Satu Mare in vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul femeii. (sursa text și foto: presaSM.ro)

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre patronul hotelului este un băimărean stabilit în Marea Britanie, unde are o firmă de construcții. Este primul hotel din județul Satu Mare care și-a închis activitatea pentru public și s-a dedicat exclusiv ajutorării refugiaților din Ucraina.

Despre femeia din Ucraina vă putem spune și faptul că ar fi acuzat ceva probleme medicale (tensiune) de câteva zile. Aceasta a fost cazată la hotelul din Tășnad din 9 martie 2022.

Te-ar putea interesa si

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures în zona Creasta Cocosului. O turistă rănită, s-a cerut elicopterul SMURD – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Horia Crișan, fost jurnalist și antrenor de handbal, a încetat din viață

Vasile Dale

ȘIEU: LA INTERVENȚIE – Autospeciala pompierilor acroșată de un autoturism condus de un tânăr beat criță

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.