BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: Un șofer a făcut infarct în timp ce conducea un camion prin Suciu de Jos – ACTUALIZARE

Incident șocant pe drumul județean 171 pe raza localității Suciu de Jos. Un bărbat în vârstă de 67 ani din Baia Mare era la volanul unui autocamion acestuia i s-ar fi făcut rău.

Se pare că ar fi suferit un infarct. Din fericire acesta nu avea viteză iar mașina a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în șanțul din dreapta direcției de mers, avariind și un gard din lemn

La fața locului au sosit echipajele medicale care au început manevrele de resuscitare. Din păcate, șoferul nu a mai putut fi salvat, medicii declarând decesul.

Polițiștii au solicitat prezenta criminaliștilor la fața locului. Aceștia au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, unde se va stabili exact cauza decesului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 29 martie, la ora 09.15, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus, au intervenit la un accident rutier produs pe pe D.J. 171 în localitatea Suciu de Jos.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 67 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea o autoutilitară, proprietatea unei societăți comerciale, spre Suciu de Sus, într-o curbă ușoară la stânga, a părăsit partea carosabilă prin dreapta, a intrat în șanțul de pe marginea drumului lovind cu partea dreapta a autoutilitarei gardul din beton al unui imobil.

La fata locului s-a deplasat un echipaj medical, conducătorul auto fiind găsit în stare de inconștiență, iar dupa aproximativ 30 de minute de resuscitare i s-a declarat decesul.

Conducătorul auto se afla singur în cabină în momentul impactului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Zăpadă pe carosabil pe DN18 în Pasul Prislop

Redactie

Sorin Vlașin (PSD): ”Fantasma revenirii economice în V a lui Cîțu este de fapt o gravă prăbușire”

Vasile Dale

SITUAŢIA ÎN ŞCOLILE DIN JUDEŢ: 90 de elevi infectaţi, 102 clase desfăşoară ore online

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.