BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO CITITORI: Baia Mare curată? Bulevardul București învăluit în praf de un utilaj de la salubritate

Ne batem cu pumnii în piept că vrem un oraș curat, că vrem să respirăm un aer curat, că vrem… că vrem… că vrem tot felul de lucruri. Mai nou, avem și un proiect intitulat pompos ”Baia Mare curată!”. Firește un proiect inițial de edilul Cătălin Cherecheș.

Dar haideți să vă prezentăm noi cum arată în realitate misiunea de salubritate în Baia Mare. Imaginile au fost primite de la cititorii noștri și au fost filmate pe bulevardul București.

Un utilaj care aparține cel mai probabil celor de la SPAU Baia Mare (dacă nu este utilajul lor ne cerem scuze de pe acum și vom rectifica) s-a apucat să curețe marginea părții carosabile. Nimic de spus până aici, chiar îi felicităm. Ironic, firește.

În loc să înainteze cu viteza melcului și poate să folosească ceva apa pentru a spăla materialul antiderapant aruncat în perioada de iarnă, șoferul utilajului conducea de parcă abia aștepta să iasă din schimb. În urma lui s-a ridicat un nor de praf care a învăluit minute bune zona prin care a trecut.

Dar să vă prezentăm imaginile pentru că acestea pur și simplu nu au nevoie de nicio prezentare (poate doar de o amendă a celor de la Protecția Mediului pentru poluarea și inconfortul pe care l-au simțit oamenii pe pielea lor).

Te-ar putea interesa si

ANCHETE: Bărbat găsit mort într-un râu la Vișeu. Femeie moartă în casă la Sighet

Vasile Dale

EXCLUSIV: Medic stomatolog din Baia Mare urmărit în trafic și amendat abuziv de polițiști (FOTO)

Vasile Dale

Ordinul prefectului de Maramureș anulat definitiv de Instanță! Președintele PRM Maramureș, Marius Apostol este consilier local în Borșa. Cine va plăti pentru abuz?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.