Important

SPITALUL JUDEŢEAN: Pas important pentru nou-născuții prematur internați la secția de Terapia Intensivă Neonatală


Joi, 24 martie, a avut loc Trainingul în Terapie Intensivă Neonatală în secția Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr.Constantin Opriş”, Baia Mare.
În cadrul acestui training s-a prezentat importanța poziționării nou-născuților din Terapie Intensivă și prematuri – pentru o mai bună acomodare la viața extrauterină și la mediul extern, precum șipoziționarea în incubator și în pătuț în funcție de patologie, cu avantajele și dezavantajele pe termen mediu și lung. De asemenea, au fost exersate practic aceste metode la nivelul secției.
Mulțumim Corina Croitoru @ Asociatia Unu si Unu, care a fost întotdeauna lângă noi ! Kinetoterapeut Sîrbu Mădălin-Iulian @Adia Kineto, Bucureşti și Corina Croitoru au fost alături de noi pentru ca munca noastră să poată fi continuată de kinetoterapeut Daniela Peştesan Puscaş @ Kinetic Point Baia Mare, care va voluntaria pe secția Neonatolgie și va consilia asistentele pentru o bună poziționare a nou-născutului îndelung spitalizat.#PuiDeOmInTerapie #unusiunu
Mulțumim Doamnei dr. Marga Pirvănoiu pentru primirea echipei Unu și Unu și apreciem preocuparea pentru o bună dezvoltare neurologică a nou-născuților îndelung spitalizați.

Te-ar putea interesa si

ANUNŢ VITAL: Lucrări de reparaţii pe str. Bradului din Sighetu Marmaţiei

Redactie

De vorbă cu un polițist. Astăzi, la VIVO MALL la Kavos to go

Vasile Dale

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului – întâlnire la Consiliul Județean Maramureș cu reprezentanți ai mediului de afaceri din județ

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.