BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Exclusiv video LIVE: O femeie din Vișeu de Sus a fost ucisa de un autotren. Târâtă o sută de metri de mastodont

Imagini greu de urmărit surprinse de o cameră de supraveghere din Vișeu de Sus, de pe DN18. O femeie a traversat șoseaua prin spatele unei mașini de gunoi și a ieșit direct în fața unui autotren care transporta o casă modulară pentru o familie din Sighetu Marmației care rămăsese fără gosposarie în urma unui incendiu.

impactul a fost devastator. Femeia a fost târâtă aproape o suta de metri de mastodonat. A fost dusă la spital, însă medicii au declarat decesul.

Ce spune IPJ Maramureș

Polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă pe D.N. 18, strada Rândunelelor din Vişeu de Sus.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani din Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară care tracta o semiremorcă, ambele proprietatea unei societăți comerciale, dinspre Moisei înspre Vișeu de Sus, a surprins și accidentat o femeie care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea D.N. 18.

În urma accidentului rutier, victima de 52 de ani, a fost transportata la Spitalul Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior aceasta a decedat la spital ca urmare a complicațiilor suferite.

Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii  infracţiunii de ucidere din culpă.


Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA CLUJ: Un maramureșean implicat intr-un carambol. Trei persoane au fost rănite (FOTO)

Vasile Dale

Membru PNL Maramureş, infectat cu noul coronavirus

Redactie

Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul PNL ataca sectorul construcții și IT”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.