Sport

GALERIE FOTO: Patric Iluț reușește din nou să pună numele României pe harta snowboardingului mondial


În intervalul 26 martie – 2 aprilie, la Kaprun s-a desfășurat Finală Circuitului Mondial World Rookie Tour. La acest eveniment au participat peste 90 de sportivi din 24 de țări, reprezentând „crème de la crème” în acest moment în snowboardingul mondial.
Printre ei s-a numărat și băimăreanul Patric Iluț, în vârstă de 13 ani, sportiv legitimat la ACS EXtrem Rivulus din Baia Mare. Patric a reușit să obțină un impresionant loc 12 în finală, loc care îl califică automat pentru ediția următoare a Finalei World Rookie Tour -, plus deschide 2 locuri noi pentru sportivii români pentru sezonul viitor al acestui circuit, rezultatul obținut de Patric ridicând rank-ul de țară!
World Rokie Tour este singurul circuit mondial oficial pentru tinerii sportivi practicanți de snowboarding slopestyle, în cadrul căruia nivelul de riding este cel mai înalt, cu atât mai mare performanța lui Patric. Sezonul nu este nici pe departe încheiat pentru tânărul băimărean, acesta urmând să participe la finala circuitului Valley Ralley, desfășurată în Austria, pe ghețarul HIntertux, la sfârșitul lunii.

Te-ar putea interesa si

ARGINT si BRONZ pentru Maramureș la campionatul național de judo al Ministerului Afacerilor Interne

Vasile Dale

VIDEO – FĂRĂ MĂȘTI, CU MUZICĂ ȘI FOTOGRAF / ACTUALIZARE: Ionuţ Botezatu și-a sărbătorit ziua de naștere deși sunt interzise petrecerile private. Ce spun poliţiştii

Redactie

FOTBAL: Andreea Cândea a marcat 7 goluri în deplasarea de la Timişoara. Roma Florin Pădurean – Fotbal Feminin Baia Mare 2-8 (2-6)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult