Sport

CAMPIONATUL DE JUDO AL MAI: Subinspector de poliție Pop Bogdan, campion naţional

Cinci polițiști maramureșeni au participat la în perioada 29 martie – 01 aprilie a.c., etapa finală a Campionatului de Judo al M.A.I., care a avut loc la Călimănești, în județul Vâlcea. Iar trei dintre ei s-au întors acasă cu medalii.

În cele două zile de concurs, zeci de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri români s-au înfruntat într-un spectacol sportiv deosebit pentru a stabili care sunt cei mai buni judoka din Ministerul Afacerilor Interne. Și ne mândrim că un campion național și doi vicecampioni sunt angajații Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Astfel, la categoria peste 35 de ani, agent șef de poliție Pop George (la -100 de kg) și agent șef principal Buga Marcel (la +100 de kg) s-au clasat fiecare pe locul 5.

Medalii de argint au obținut pentru Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș agent principal de poliție Augustin Laura și subcomisar de poliție Orban Florin, ambii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare.

Iar noul campion național la categoria -35 de ani este subinspector de poliție Pop Bogdan din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională. Acesta a participat pentru prima dată la această competiție, întrucât este angajat al Inspectoratului de Poliție Maramureș de doar patru luni. Și ne bucurăm ca a venit cu o experiență de 17 ani de judo, având peste 10 titluri de campion național, campion balcanic și având cinci titluri de campion la Cupa României de Sambo.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL: Andreea Cândea a marcat 7 goluri în deplasarea de la Timişoara. Roma Florin Pădurean – Fotbal Feminin Baia Mare 2-8 (2-6)

Redactie

FOTO: FC Prietenia Baia Mare – Sport Team Baia Mare 5-2 (2-1)

Redactie

FOTBAL OLD BOYS: Meci In Memoriam arbitrul Alexandru Bela

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.