Maramuresul Istoric

ACCIDENT MORTAL LA RUSCOVA: Un biciclist a murit după ce a fost lovit de o maşină

Aseară, la ora 21:58, Secția 4 Poliție Rurală Leordina a fost sesizată prin SUAU 112 despre faptul că, pe DJ 187 în localitatea Ruscova, s-a produs un accident rutier soldat cu victimă, iar victima se află în stop cardio-respirator.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 47 ani, care se deplasa cu un autoturism dinspre Leordina spre Ruscova, surprinde și accidentează un bărbat de 71 ani, care se deplasa, în calitate de biciclist, în aceeași direcție de mers pe partea carosabilă. Biciclistul nu purta elemente fluorescent reflectorizante, iar bicicleta era nesemnalizată, nefiind prevăzută cu elemente luminoase.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg alcool pur în aerul expirat, urmând a-i fi recoltate probe biologice. Din păcate, în urma accidentului biciclistul a decedat, cadavrul urmând a fi depus la morga Spitalului Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNE SILVICĂ: 14,78 mc indisponibilizați de polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag

Redactie

SUPER PROIECT: Aquapark la Vişeu de Sus

Redactie

VREMEA A LUAT-O RAZNA: Tunete, fulgere, grindină, alunecări de teren și podețe luate de ape în Maramureș

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu buzura aprilie 5, 2022 at 7:20 pm

Eu vin de multe ori seara din baia mare sau sighet ,uneori este jalnic !!!, căruțe fara nici o lumina ,nu au o haină reflectorizantă, bicicliști fara nici o lumina sau haină, animale lasate aiurea de obicei cîini sau vaci ,e greu de trait în romania!! Am fost în ungaria ,toti bicicliști au haina reflectorizanta ,acolo dacă nu porti haina pe timp de noapte, iei amenda sau rămîi fara bicicletă !, cîini pe drum nici pomeneală!!! Romania este ultima tara din UE la acest capitol!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.