BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

VIŞEU DE SUS: Implicare maximă și exemplară a autorităților locale. Finanțare pentru 11 blocuri pentru ai fi reabilitate

Primăria oraşului Vişeu de Sus a primit finanţare pentru reabilitarea a 11 blocuri din oraş.

„Dragi locuitori ai orașului Vișeu de Sus, interesul meu de a ajuta la evoluția orașului și implicarea mea este, la fel ca întotdeauna, maximă.

Avem, PENTRU PRIMA DATĂ, ocazia de a transforma fața orașului nostru și de a-l aduce în rând cu orașele cu adevărat moderne din țară și nu numai.

În urma unei munci titanice depuse de colegii noștri din primărie, alături de experți, proiectanți și consultanți, am depus spre finanțare 11 blocuri din orașul nostru pentru a fi reabilitate termic – anvelopare exterioară, înlocuire tâmplărie, șarpantă, amenajare curte exterioară, etc. – dar munca de abia acum începe.

În prima fază, adică până la finalul săptămânii acesteia, TOȚI PROPRIETARII APARTAMENTELOR BLOCURILOR DEPUSE SPRE FINANȚARE, trebuie să COLABOREZE și să semneze tabelele pe care reprezentanții noștri în teritoriu vi le vor prezenta. Mă adresez aici în special blocului C7, dar și celorlalte care nu sunt încă finalizate.

În caz contrar, din motive pe care nimeni nu le-ar putea înțelege, pentru că vorbim de o renovare care NU IMPLICĂ NICIUN COST SUPLIMENTAR, toate cheltuielile fiind 100% eligibile, proiectul va fi respins și toata muncă noastră va fi în zadar.

Dacă este necesar să stau de vorbă cu fiecare proprietar de apartament, o voi face. Sunt la dispoziția dumneavoastră.
Ajutați-ne să vă ajutăm, pentru că finanțarea, dacă vom colabora unii cu alții, va fi una sigură. Vom mai depune și alte blocuri (care au asociații de proprietari legal întemeiate) în etapele pentru următoare. Vă mulțumesc!”, a scris pe pagina personală de facebook viceprimarul oraşului Vişeu de Sus, Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

PRELUARE ACTUALMM: Și-a făcut nevoile, ziua în amiaza mare, în mijlocul trotuarului

Redactie

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE: O maşină a plonjat în râul Iza. Şoferiţa a fost scoasă cu barca, în siguranță, la mal (FOTO)

Vasile Dale

Material lemnos confiscat şi dosar penal pe numele unui sighetean pentru infracțiuni la regimul rutier

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.