BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: BMW în copac la Mogoșești. Femeie rănită la Colțirea de un șofer băut

Ieri, 10 aprilie 2022, între localitățile Mogoșești și Pribilești s-a produs un accident de circulație. Șoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. În urma impactului mașina a fost grav avariată. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Pe de altă parte, cel de la volan transmite că un alt autoturism care circula din sens opus ar fi pătruns pe contrasens și pentru a evita impactul frontal a tras de volan dreapta și a ieșit de pe carosabil.

Și tot, ieri, 10 aprilie 2022, în jurul orei 17.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în localitatea Colțirea, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani din județul Sălaj, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția localității Hideaga înspre Ardusat, într-o curbă periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabilă prin dreapta și s-a răsturnat în șanțul de beton, aflat pe marginea părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei pe locul din dreapta față, respectiv o femeie de 58 de ani din Baia Mare și a conducătorului auto. Ambii au fost transportați la spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Femeia de 58 de ani a rămas internată sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a  alcoolemiei.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN GROȘI – Două mașini s-au făcut praf. Poliția și pompierii SMURD intervin (Galerie foto/actualizare)

Vasile Dale

Zeci de maramureșeni din Paris au ajuns pe Aeroportul Cluj! De șase ore aşteaptă să fie duşi în carantină (VIDEO/FOTO)

Vasile Dale

MIREŞU MARE: Întâlnire cu localnicii interesaţi de programul Casa Verde

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.