BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO ȘOCANT: O femeie din Sighet a fost agresată de un om al străzii lângă parcul de joacă pentru copii din cartierul Independenței

Caz șocant ieri după amiază la Sighetu Marmației. Un om fără adăpost care consuma băuturi alcoolice a agresat o femeie care a îndrăznit să îi spună să plece din zona respectivă pentru că sunt copii la joacă în parcul special amenajat. Din acest motiv bărbatul a început să arunce cu obiecte după femeie. Ba mai mult a sărit să o lovească. Femeia s-a apărat cum a putut. Totul s-a petrecut sub privire îngrozite ale altor copii și mămici ce erau în parc.

Ce spune poliția

Ieri, 11 aprilie, la ora 17.09, polițiștii de ordine publică din Sighetu Marmației au intervenit la o sesizare privind prezența unui bărbat cu comportament agresiv în cartierul Independenței.

La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 41 de ani din Sighetu Marmației, care s-ar fi manifestat recalcitrant, motiv pentru care a fost dispusă internarea acestuia la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării unor investigații psihiatrice de specialitate.

De asemenea, polițiștii i-au aplicat bărbatului o sancțiune contravențională conform prevederilor Legii 61 din 1991.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER LA SIGHETU MARMAŢIEI: Un motociclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină pe strada Lazu Baciului

Redactie

CITYBREAK ÎN BAIA MARE: Au închiriat un apartament dar mizeria era la ”ordinea zilei”. Praf, chiloți, chiștoace dar și prezervative împrăștiate peste tot (VIDEO)

Vasile Dale

INCIDENT POIENILE DE SUB MUNTE: Cum a fost ingrijita fetița impuscata pana la sosirea SMURD-ului (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.