BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Cu un topor și o bară metalică, un tânăr a distrus toate maşinile care i-au ieşit in cale pe Bd. Republicii din Baia Mare. Nu a scăpat nici ambulanța – ACTUALIZARE

Un tânăr din Baia Mare a ieșit cu o bâtă pe Bd. Republicii și a distrus toate autoturismele ce i-au ieșit in cale. Nu a scăpat nici măcar o ambulanţă care era în drum spre Spitalul Judeţean de Urgenţă cu un pacient.

Mai mult șoferi au oprit mașinile după ce le-au fost sparte parbrizele și lunetele, l-au aruncat pe agresor pe partea carosabilă, l-au imobilizat și au așteptat sosirea echipajelor de Politie.

La faţa locului au intervenit 2 echipaje de Poliţie care l-au transportat pe agresor inițial la spital pentru a-i acorda îngrijiri medicale, mai apoi îl vor duce la sediul poliției pentru audieri.

ACTUALIZARE

După ce va fi audiat la poliţie, bărbatul de 28 de ani va fi internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, secția Psihiatrie pentrtu efectuarea expertizei psihiatrice.

Din cercetările poliţiei, este vorba de acelaşi tânăr care a distrus în seara de 11 aprilie a distrus mai multe autoturisme parcate pe strada Victoriei cu o bâtă de baseball .

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 13 aprilie a.c., la ora 16.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 36 de ani din județ Cluj cu privire la faptul că, pe strada Republicii din municipiu, în timp ce aștepta la semafor în calitate de conducător auto, a observat o persoană care, ar fi luat din portbagajul unui autoturism o bâtă și un topor și, ulterior, ar fi început să distrugă alte autoturisme.

Polițiștii au identificat persoana bănuită ca fiind un tânăr de 28 de ani din Baia Mare. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească specializată din Sighetu Marmației în vederea efectuării de investigații.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pe numele tânărului sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

Vacanţa de Paşte, mai scumpă cu 35% anul acesta. Delta Dunării şi Maramureşul, destinațiile preferate de români

Vasile Dale

INTERVENŢIE DE URGENŢĂ: Femeie în stare gravă cu simptome COVID, în Valea Sasului. Au intervenit salvamontiştii vişeuani

Redactie

DN18 HĂRNICEȘTI: Impact frontal cu o cisternă cu benzină evitat în ultima clipă (VIDEO EXCLUSIV CITITORI)

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu buzura aprilie 14, 2022 at 2:31 am

Din păcate va fi liber dacă va fi găsit cu probleme psihice , și la borșa avem vre-o 4 bolnavi psihic și umbla liberi pe drum iar cînd agresează pe cineva sunt duși pe o saptămînă două după care apar iar în borșa!!! Mai grav este faptul că în „ROMANIA LUCRULII BINE FĂCUT” nimeni nu îi retine așa cum se întmplă în italia de exemplu!!! Uni dintre cei mentionati au chiar asistent personal care ia bani dar îl lasă singur pe drum , ROMANIA ESTE UN STAT DEFECT PLIN DE INCOMPETENTI ANGAJATI PE PILE !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.