BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Accidente la Recea şi Baia Mare. 5 maşini avariate, 2 răniţi, printre care şi o femeie însărcinată

Accident rutier la ieşire din Baia Mare spre Recea, cu implicarea a 3 autoturisme implicate. Nu sunt victime incarcerate. La faţa locului au ajuns echipaje TIM şi ambulanţa. Au fost preluate 2 victime, o femeie însărcinată, predate la UPU SMURD.

Actualizare IPJ Maramureș

Astăzi, 13 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe D.N. 1C, în localitatea Recea.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în accidentul de circulație au fost implicate trei autoturisme, conduse de două femei de 40 și 62 de ani, respectiv un bărbat de 32 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 40 de ani, care a fost transportată la spitalul din Baia Mare, și a unei alte femei de 28 de ani din Mogoșești, care a refuzat efectuarea de investigații medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt eveniment rutier s-a produs în Baia Mare, la intersectia străzilor Hollosy Simon şi Spicului. Aici au fost implicate două maşini. (foto)

Te-ar putea interesa si

Exclusiv video: Furtună în Baia Sprie – acoperișuri aruncate pe DN18. O mașină avariată

Vasile Dale

PROGRAMUL MEU PENTRU BAIA MARE! Gavra Bogdănel Viorel – vocea cetățenilor! Candidat pentru funcția de consilier în Consiliul Local Baia Mare, din partea PMP

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident grav spre Băița. Doi încarcerati iar un minor de 15 ani a fost aruncat din masina (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.