BREAKING NEWSEveniment

VIDEO/FOTO CITITORI: ”Baia Mare curată” – Mizerie de nedeschis pe spațiul verde de pe bd București între sediul Arhivelor Naționale și blocul de la Semilună

”Oraș european”? ”Baia Mare curată”! Două dintre sloganurile des folosite de autoritățile publice locale pentru a cataloga municipiul Baia Mare ca un oraș civilizat și, mai ales, curat!

Numai că imaginile care ni le-a trimis un cititor arată o cu totul altă față a orașului clădit pe cele două maluri ale râului Domnițelor.

”Mizerie de nedeschis pe bulevardul București, între Arhivele Naționale și Semilună! De două-trei zile mizeriile sunt tot aici. Nimeni nu s-a sinchisit să facă un pic de curățenie. Ne place doar să ne lăudăm cu titulaturi care mai de care mai pompoase. Numai că în realitate adevărul e cu totul altul. Orașul este efectiv îngropat în mizerie. Iar imaginile pe care vi le trimit arată realitatea. Una dură, una fără perdea” este mesajul cititorului care ne-a trimis imaginile foto și video.



Imagini video aici:

https://www.youtube.com/shorts/03uBIO7ZcJc

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: O hală de producţie din Satulung a luat foc – actualizare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: 7 răniţi, dintre care doi copii. O maşină a ajuns pe plafon după ce s-a izbit de o căruţă între Răzoare și Coroieni (ACTUALIZARE)

Redactie

INEDIT: Curcubeu de iarnă, surprins în Sighetu Marmației (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult