BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

DN18 pasul Hera. Două autoturisme s-au ciocnit iar o șoferiță de 18 ani din Poienile de Sub Munte a părăsit locul accidentului. Nu avea permis de conducere

La data de 15 aprilie, la ora 10.41, Poliția Orașului Vișeu de Sus a fost sesizată de către polițiștii Secției 4 Leordina cu privire la faptul că pe D.N. 18, între localitățile Petrova și Rona a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 18 ani din Poienile de Sub Munte, aflată la volanul unui autoturism în direcția de mers spre Sighetu Marmației, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus, condus de un bărbat de 30 de ani din Sighetu Marmației.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 30 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După producerea evenimentului rutier, tânăra a părăsit locul acccidentului fătă încuviințarea organelor de poliție, fiind identificată ulterior.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

Te-ar putea interesa si

Cătălin Cherecheş, prima declaraţie după fuga din România: Strategia pentru a scăpa de condamnare

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE PERCHEZIȚII: BORȘA – Persoane cu dizabilități exploatate fără milă în vârf de munte. Erau aduse din Vrancea și se încasau bănuți de pe urma lor (actualizare)

Vasile Dale

ACTUALIZARE / A INTERVENIT POLITIA LOCALA: UN RECIDIVIST A AMENINTAT CU CUTITUL MAI MULTI LOCATARI DINTR-UN BLOC DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO/EXCLUSIVITATE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.