BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Omor înfiorător în ziua de Paști la Borşa. Bărbat ucis de soţie cu o coadă de mătură (actualizare)

Crimă oribilă la Borşa, strada Valea Tisei, în ziua de Paşti. În urma unui conflict spontan izbucnit între doi soţi, femeia a pus mâna pe o coadă de mătură şi şi-a snopit în bătaie soţul în vârstă de 63 de ani. Acesta a fost găsit căzut în dormitor, pe pardoseală. Soţia sa l-a găsit mort, i-a spus nepoatei, care a sunat la 112.

Bărbatul a suferit fractura de stern, traumatism toracic, multiple fracturi costale, leziuni produse de un corp dur la cap, braţe și picioare.

Echipajele de ambulanţă ajunse la faţa locului nu l-au mai putut salva.
Procurorii l-au reţinut pe autorul crimei, iar cadavrul dus la morga spitalului Borşa pentru necropsie, iar femeie de 61 de ani se află la Spitalul din Sighetu Marmaţiei.
Anchetatorii se află la locul crimei pentru a aduna aprobe.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 24 aprilie, la ora 10:34 polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa.

Deplasați la fața locului, polițiștii au idetificat într-o cameră cadavrul unui bărbat de 63 ani.

În urma examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta prezenta leziuni pe corp.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat și depus la morga spitalului din Borșa în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, victima ar fi fost agresată fizic de către soția acestuia, o femeie de 61 ani.

Aceasta a fost internată la Spitalul Municipal Sighetul Marmației în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Te-ar putea interesa si

INFORMARE METEO: Ninsori în Maramureş până duminică

Redactie

MUNȚII RODNEI: Turist polonez atacat de o ursoaică cu pui. Salvamontiștii maramureşeni l-au găsit adăpostit într-o baracă (FOTO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Grav accident la Hideaga. Mașina unei șoferițe din Satulung a fost lovită de un tir și aruncată în alte două mașini. 4 victime, inclusiv fiul acesteia în vârstă de 5 ani (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.