BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE 4: Grav accident rutier la Ardusat. Antrenor de baschet mort iar un poliţist de la Fărcașa a fost grav rănit. Cauza: șoferul decedat ar fi scris mesaje pe telefon

Un accident rutier grav s-a petrecut în această dimineaţă pe DJ193, la podul de la Ardusat, cu implicarea a două maşini. Sunt două victime încarcerate, una prinsă sub maşină. La faţa locului s-au trimis echipaje EPA de la Fărcaşa, un echipaj C2 SAJ cu medic şi echipaj pentru descarcerare.
Traficul este blocat intre Colţirea şi Ardusat.

ACTUALIZARE

Conform primelor informaţii impactul a avut loc între două maşini, una înmatriculată în Satu Mare, cealaltă înmatriculată în Maramureş. Asta din urmă era condusă de un poliţist de 23 de ani de la Postul de Politie Fărcaşa, care se îndrepta spre serviciu, urma să intre în schimb la ora 8.00. În urma impactului cele două maşini au fost aruncate de pe carosabil: una în şanţ, maşinia poliţistului în podeţ.

Echipajele medicale au găsit şoferul sătmărean, în vârstă, de 43 de ani, conştient, chiar comunica. La scurt timp după ce l-au scos bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat. De cealaltă parte poliţistul prins sub propria maşină a fost scos de echipaje în viaţă fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Deocamdată poliţiştii nu au reuşit să desluşească cum s-a produs accidentul pe un drum drept şi carosabil uscat.

ACTUALIZARE 2

Conform unor surse în autoturismul șoferului decedat anchetatorii au găsit un telefon mobil care era deschis pe o aplicație de mesaje. Nu este exclus ca în momentul producerii accidentului acesta să fi transmis mesaje și să nu fi fost atent la drum.

ACTUALIZARE 3

Conform unor informații bărbatul decedat este un cunoscut profesor-antrenor de baschet de la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare. Totodată, acesta era și instrumentist într-o formație din Satu Mare. Ovidiu Oros avea 43 de ani și era tatăl a trei copii. A fost și o persoană dedicată bisericii, ducând o viață liniștită, de familie, în credință.

Actualizare 4

Astăzi dimineață, la ora 07.45, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.J. 193, între localitățile Colțirea și Ardusat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția localității Colțirea spre Ardusat, pe un sector de dum în aliniament, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sens opus de către un bărbat de 43 de ani din județul Satu Mare.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 43 de ani și vătămarea corporală a tânărului de 23 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilotest, dar conducătorului auto de 23 de ani i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Te-ar putea interesa si

Urmari cod galben: Trei copaci au fost doborati in Baia Mare (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV / SPECTACULOS: Umbră ciudată pe cerul Maramureșului! Fenomen extrem de rar în lume, surprins dintr-un elicopter SMURD (FOTO)

Vasile Dale

EVAZIUNE FISCALĂ: Percheziții la suspecți care exploatau nisip și pietriș din râul Someș fără permis sau licență

Vasile Dale

2 mesaje

Ioio aprilie 26, 2022 at 9:38 am

Asa nu, resuscitezi din picioare…pfff

Raspunde
EXCLUSIV: SENTINȚĂ DEFINITIVĂ – Polițistul Sebastian Chira a fost condamnat la 3 ani și șase luni închisoare CU EXECUTARE. Era beat în momentul accidentului soldat cu decesul unui profesor de sport – Stiri din Maramures martie 21, 2024 at 9:55 pm

[…] a fost cercetat un polițist din Fărcașa. Totul s-a întâmplat în dimineața de 26 aprilie 2022, pe DJ 193, în zona podului peste Someș de la Ardusat. Atunci un autoturism condus de profesorul de educație fizică Ovidiu Oros (43 de ani) din Satu […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.