BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO EXCLUSIV/ LEORDINA: Și-a verificat butelia pe care a montat-o cu bricheta. A urmat o explozie. Un bărbat aflat pe uliță în trecere a suferit un infarct din cauza sperieturii

Pompierii maramureşeni anunţă o explozie provocată de o butelie la casa de locuit din Leordina. Explozia a fost urmată de un incendiu. Intervine Sectia Viseu de Sus cu două echipaje de stingere si un echipaj SMURD.

ACTUALIZARE 1

În urma exploziei au rezultat două victime, doi barbati de 35 si 44 de ani. Persoana de 35 de ani este in stop cardio-respirator, iar cea de 44 are arsuri de gradul II pe membrele inferioare si superioare.

Primii ajunși la fața locului au fost pompierii civili de la SVSU Ruscova, care au reușit să localizeze incendiul până la sosirea pompierilor militari de la Vișeu de Sus.

ACTUALIZARE 2

Medicii au reușit să îl resusciteze și să îl readucă la viață. Conform primelor informații proprietarul imobilului, bărbatul în vârstă de 44 ani a montat o butelie în gospodărie pe care a verificat-o cu o brichetă. În acel moment s-a produs deflagrația.

În acel moment un localnic în vârstă de 35 ani trecea întâmplător pe uliță. S-a speriat atât de tare încât a suferit un infarct.

Ambele victimele au fost transportate la spitalul din Vișeu de Sus.

Te-ar putea interesa si

13 agenți de poliție încadrați din sursă externă instruiți de polițiștii Serviciului Pregătire Profesională

Vasile Dale

FOTO: Accident rutier la Buzeşti, cu o persoană încarcerată – actualizare

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI / ACTUALIZARE: Au tâlhărit un bărbat beat. Cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

1 mesaj

Madalina aprilie 26, 2022 at 2:30 pm

Nu a trecut întâmplator , nu a făcut infarct , cei 2 sunt frați , și cel de 35 de ani a murit fiindcă a inghalat prea mult fum in momentul in care a vrut sa îl salveze pe cel din casa

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.